Media De Standaard: Organisatie bekroond voor culinair emancipatiewerk Rechtuit - Willemsfonds vzw: Een pledooi voor grenzeloze verbinding Stad Gent: 'Veggie = Halal' verbindt culturen met vegetarische gerechtenDiaspora Insights Podcast - Veggie = Halal with Anca Rodriguez Socialeeconomie.be: Vegetarische catering met een verhaal HLN: Vier organisaties slaan handen in elkaar om elke week van ramadan 1.700 maaltijden te voorzien voor kwetsbare Gentenaars Socius vzw: Veggie = Halal Nieuwsblad: Halal en vegetarisch koken, Nederlands leren en een netwerk uitbouwen Immaterieelerfgoed.be: Vlaanderen Rijk aan Culinair Erfgoed Morocco World News: Veg'Fest: Dietary Diversity Is Essential for a Healthy Lifestyle 2021Socialeeconomie.be: Vegetarische catering met een verhaalSocius.be: Green Ramadan explodeert, ondanks coronaHLN.be: Vier organisaties slaan handen in elkaar om elke week van ramadan 1.700 maaltijden te voorzien voor kwetsbare GentenaarsP-magazine.com: Pascal Smet subsidieert ‘Green Ramadan’ van vzw VOEMSocius Magazine 2021Immaterieelerfgoed.be: Vlaanderen Rijk aan Culinair Erfgoed 2022Hespress: Vegfest Morocco In het Spoor van Rudi Vranckx: Vegfest Morocco Morocco World News: Vegfest MoroccoMarokkaanse nationale tv Aloua: Vegfest MoroccoVRT: Internationale Iftar Made-in.be: Make a MarkGent Milieu Front: Veggie = halal, de sociale onderneming met duurzame insteek 2023VRT: Kilometer Iftar Lange TafelIssuu.com/Willemfonds_vzw: Een pledooi voor grenzeloze verbindingStad Gent: Ghent Food DiariesStad Gent: Veggie ChallengeAntara News: Cerita kue ijoThe World News: Halal en vegetarisch koken, nederlands leren en een netwerk uitbouwen- gentse organisatie bekroond voor emancipatiewerkNieuwsblad: Klimaatprijs 2024Socius vzw: Podcast Allemaal PolitiekIOM Belgium and Luxembourg: Diaspora Insights Podcast - Diaspora Dishes - Anca Rodriguez nieuwsbrief Wil je op de hoogte blijven van al onze acties?Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief First Name Last Name Email Address schrijf me in Thank you!